Kontakt

Alfa Diving Team je osnovan sa idejom da okupi što više ljubitelja ronilačkog sporta, bez obzira na njihovo ronilačko iskustvo. Dobrodošli su i svi oni koji koji nikad nisu ronili, a koji imaju želju da krenu u otkrivanje podvodnog sveta sa nama.

Želimo da ronimo što češće, na atraktivnim lokacijama, kvalitetno i po povoljnim cenama. Želimo da se na tim zaronima družimo i pomažemo jedni drugima. Trudićemo se da svaka ekskurzija i ronilački vikend budu ispunjeni i nekim drugim interesantnim sadržajima.

Našim članovima pružamo svu pomoć oko nabavke, konfigurisanja i održavanja opreme.

Na našem sajtu možete puno saznati o samoj ronilačkoj opremi, kao i o DIR pristupu ronjenju. Takođe, pomažemo Vam u implementaciji DIR konfiguracije.

Nadamo se da ćemo roneći zajedno obići celu planetu, a do tada, dok razmišljate i maštate o mogućim destinacijama, uživajte u našim slikama i utiscima sa raznih lokacija.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi članstva u klubu, ronilačke opreme, obuke i ronilačkih akcija koje planiramo, ne ustručavajte se da pišete ili da nas pozovete.

Možete nas kontaktirati na:

info@alfadivingteam.com

+381.63.331581

Partizanske avijacije 13/2, Bežanijska kosa, Novi Beograd

Kontakt

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.