Advanced O.W.D.

Advanced O.W.D. Kurs

Završio si kurs "Open Water Diver" u kome si usvojio osnovne veštine potrebne za korišćenje podvodne opreme za ronjenje. Blizina fascinantnog podvodnog sveta ispunjava te čudnim osećanjima. Kada zaroniš u vodeni svet osećaš se opušteno i mirno. Vreme je da proširiš svoje vidike!

Ukoliko želiš da poboljšaš svoje znanje, moraćeš da naučiš više o moru, o boljem kontrolisanju pozicije u vodi, da naučiš kako da se vratiš na polaznu tačku, sa ili bez upotrebe ronilačkog kompasa. Takođe, moraćeš da naučiš da roniš dublje, a da se pritom strogo pridržavaš sigurnosnih postupaka. I zašto nakon svega ne bi naučio da roniš u vodenoj struji, ili možda da zaroniš na potopljeni brod, ili u uslovima slabe vidljivosti? Primećivaćeš život oko sebe u moru, tražićeš i podizati predmete sa morskog dna. Kurs PSS "Advanced Open Water Diver" je sve to i još mnogo više.

Nakon uspešno završenog kursu dobićeš sertifikat sa kojim ćeš moći samostalno roniti do dubine od 30 metara (naravno uvek sa partnerom).

Zarone na kursu PSS "Advanced Open Water Diver" koji su odabrani od strane instruktora su zaroni preuzeti iz raznih specijalizacija i to su prvi koraci u tim specijalizacijama. Kasnije se ti zaroni priznaju na kursevima specijalizacije. To znači da nije potrebno da ponavljaš prvi zaron na kursu specijalizacije ukoliko se odlučiš za neki od kurseva specijalizacije, obzirom da si na kursu PSS "Advanced Open Water Diver" već naučio osnove te specijalizacije.

Drugi Recreational kursevi

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.