Emergency

Emergency

PSS KURSEVI EMERGENCY

Pažnja ove sekcije je prvenstveno usmerena na spašavanju hitnih slučajeva koji su u vezi sa ronilačkim aktivnostima. Da bi konačno spašavanje bilo što efikasnije formirani su različiti kursevi, kao na primer kurs prve pomoći i kardiopulmonarne reanimacije, koji su pogodni za svakoga.

Očigledno je da ova pomoć mora biti pružena u skladu sa postupcima koje sprovodi medicinsko osoblje ili spasioci, jer samo tako možemo izvesti svrsishodno spašavanje i održati homogenost u "lancu spašavanja".

Glavna vodilja PSS sekcije za spašavanje su uputstva IRC (Italijanski savet za spašavanje) čiji je PSS Worldwide član. Ova organizacija sarađuje sa ERC (European Resuscition Concil - Evropski savet za reanimaciju) i AHA (American Hearth Asociation – Američka asocijacija za srce) u neprestanom osposobljavanju i obučavanju spašavanja i pružanja prve pomoći.

Svi PSS didaktički materijali za ove kurseve su pažljivo izrađeni uz konsultacije i pod stručnim nadzorom osposobljenog i specijalizovanog medicinskog osoblja.

Emergency kursevi

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.