Scuba Rescue Diver

Scuba Rescue Diver Kurs

Ronilac si sa sertifikatom "Advanced Open Water Diver" ili više. Želiš da proširiš svoje znanje i zainteresovan si za sigurnost sebe i svog partnera. Ova zabrinutost je potpuno prirodna i opravdana, a posebno ukoliko želiš da se ronjenjem baviš profesionalno.

Poznavanje spasilačkih postupaka osnovni je zahtev za sve profesionalne nivoe. Osim toga, tvoje spasilačke veštine posebno će ceniti tvoji prijatelji ronioci. Kurs PSS "Scuba Rescue Diver" je najbolji način da dobiješ znanje i stekneš veštine koje su namenjene za pružanje pomoći i spašavanje ronioca koji rone sa tobom! Da bi tvoje znanje bilo potpuno, prvo je potrebno upoznati postupke za prvu pomoć. Zbog toga će instruktor zahtevati položen kurs First Aid – CPR koji je deo sekcije "PSS Prva pomoć i spašavanje". Ako to još nisi uradio, iskoristi što pre mogućnost da postaneš spasilac koji je dobro pripremljen i sposoban za svaku situaciju!

Nakon uspešno završenog kursa dobićeš sertifikat PSS "Scuba Rescue Diver" za pružanje pomoći i spašavanje ronilaca u različitim problemima, unutar granica rekreativnog ronjenja i okviru ostalih kvalifikacija za ronjenje, a sve to u okolini koja se ne razlikuje od one u kojoj si navikao da roniš.

Sertifikat "Scuba Rescue Diver" osnovni je uslov za pohađanje PSS profesionalnih kurseva.

Drugi Recreational kursevi

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.