Divemaster

Divemaster Kurs

Imaš PSS sertifikat kao Scuba Rescue Diver i Deep Diver (ovaj kurs takođe može biti uključen u Divemaster kurs) i ronjenje je tvoja prava strast? Želiš pratiti druge entuzijaste i pomoći im u otkrivanju čuda podvodnog sveta te s njima podeliti fascinantne avanture?

Zahvaljujući svome iskustvu mogao bi ih voditi ... ali zapamti, odlična obuka, kakvu nudi PSS "Divemaster" kurs (u skladu sa međunarodnim standardima ISO 24801-2 i EN 14153-3 evropskim normama), ključna je kako bi postao sposoban vodič!

Do sada si bio odgovoran samo za sebe i suodgovoran za svoga prijatelja. Međutim, kada postaneš vodič preuzimaš odgovornost za sigurnost i užitak svih ronilaca koje pratiš na zaronu! Dakle, moraš biti u stanju planirati i primeniti potrebne postupke u hitnim slučajevima zavisno o vrsti okruženja u kojem roniš i zavisno o tipu aktivnosti koje se odvijaju. To je razlog zašto moraš znati kako se nositi sa hitnim slučajevima i vanrednim stanjima, pružiti prvu pomoć te takođe znati kako asistirati pri ronilačkoj nezgodi i disanju čistog kiseonika. Tada - i to je cilj PSS Divemaster kursa - moraš da naučiš organizovati, planirati i voditi rekreativne izlete za samostalne ronioce.

Potrebno je da naučiš kako pomoći instruktoru za vreme obuke... u stvarnosti za tebe se otvaraju vrata nastavničke karijere!

Nakon uspešno završenog kursa bićeš nagrađen karticom i profesionalnim članstvom u PSS-u kao ''Divemaster''.

Drugi Recreational kursevi

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.