Hurgada, Egypt 2015

Hurgada, Egypt 2015

Hurgada, grad po mnogo čemu sličan ostalima iz tog dela sveta, a opet, specifičan i različit po istoriji, kulturi življenja, pristupačan, sve u svemu, tek još jedna atraktivna turistička destinacija, sve dok se ne zaviri ispod površine mora, e tu prestaje turizam, a počinje čarolija.

Zaron u Crveno more je kao zaron u ogroman, savršeno uređen akvarijum. Mnoštvo korala, šarenilo životinjskog sveta, neverovatna vidljivost i prijatna temperature vode neće ni najiskusnijeg ronioca ostaviti ravnodušnim.

Za one avanturističkog i istraživačkog duha, u samoj luci Hurgada i u njenoj neposrednoj blizini se nalaze olupine potopljenih brodova kao spomenici prošlosti, ali i velike dubine za dubinske zarone. Za one koji se tek upoznaju sa podvodnim svetom, postoje brojni lokalni ronilački centri koji ce izaći u susret svim vašim željama te će, na primer,organizovati popularni snorkeling, razgledanje podmorja sa površine vode.

Koliko god puta da ste ronili u Crvenom moru, nikada niste videli sve. Crveno more je jedan od retkih rezervata prirode gde još uvek postoji ta nenarušena skladna simbioza svih živih bića. Raznobojni korali, hobotnice, lion fish, clown fish, raže, delfini, ajkule..

Uz malo predznanja i savete koje ćete dobiti u svakoj turističkoj agenciji će doprineti tome da sva vaša očekivanja budu ispunjena. Naša preporuka je aktivan odmor. Uključujući ronjenje, naravno.

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.