Nitrox Diver

Nitrox Diver Kurs

Dobar si ronilac sa sertifikatom PSS Advanced Open Water Diver, a želiš proširiti svoje horizonte znanja i naučiti više o posebnim tehnikama o kojima si slušao u sklopu kursa PSS Advanced Open Water Diver, zato je kurs Nitrox Diver specijalnosti normalan korak napred.

Na kursu Advanced Open Water Diver već si naučio osnovne tehnike Nitrox specijalizacije. Sada želiš o tome naučiti što više. Naravno da bi o toj tehnici više mogao naučiti i sam, no uz iskusnog PSS instruktora brže češ postići mnogo bolje rezultate.

Upravo zbog toga što je na praktičnom delu tečaja potrebno raditi različite tehnike, PSS je izradio posebne skripte za standarne specijalizacije koje ti daju odličnu teorijsku podlogu za dalje učenje. Zapamti, kursevi PSS potpuno osposobljavaju svoje kandidate, nasuprot školama kod kojih je specijalizacija samo „teorijski“ uvod.

Nakon uspešno završenog kursa, u skladu sa međunarodnim standardom ISO 24801-2 i Evropskom normom EN 14153-2 dobićete sertifikat za ronjenje sa Nitrox mešavinama od 22%-40% do dubine propisane odgovarajućim posedujućim sertifikatom i to jedan sat posle izlaska i jedan sat pre zalaska Sunca.

Drugi Recreational kursevi

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.