Lokacija Sidro, Ada Ciganlija (Beograd, Serbia)

()

Svakog Beogradskog ronioca koga pitate gde roni reći će vam prvo: Ada Ciganlija. A šta ima lepo da se vidi u toj Adi Ciganliji. I pored slabe vidljivosti skoro svi Beogradski klubovi svoje početne obuke ronjenja završavaju na Adi. U školi ronjenja Alfa Diving Team pored osnovnih obuka u Adi završavamo i napredne kurseve kao što su AOWD i Rescue Diver kurs.

Legenda medju roniocima kaže da u Adi Ciganliji postoji “Sidro” koje je neko nekada video, ali baš na tom zaronu nije poneo foto aparat, istrošila se baterija ili se u tom trenutku pojavio džinovski som i odneo ronioca i fotoaparat u nepoznatom pravcu.

Nakon višegodišnje potrage tima našeg ronilačkog kluba naišli smo na ono o čemu smo dugo maštali: misteriozno, nestajuće Sidro.

Srećom aparat nam se zadržao u ruci pa smo izneli na površinu delić podvodnog ambijenta.

Škola Ronjenja Alfa Diving Team svaki vikend u toku sezone organizuje ronjenje na Adi Ciganliji. Pridružite nam se i potpunosti istražite jedan od najlepših delova Beograda.

Dobrodošli.

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.