Scuba Diver

Scuba Diver Kurs

Imaš više od 12 godina i zanima te izlet u podvodni svet, a hteo bi da tamo dišeš kao na kopnu?

Bez obzira da li si već probao da roniš ili ne, kurs Scuba Diver je najbolji način da dođeš do cilja, a to je zaroniti i disati pod vodom. Ako si ranije završio kurs „Scuba Expirience“ već si na pola puta.

Za teorijski deo kursa instruktor će upotrebiti odličan DVD koji je napravljen specijalno za kurs PSS Scuba diver. Kod nas ćeš u bazenu ili mirnoj uvali usvojiti osnove ronjenja, a zatim ćeš svoju avanturu nastaviti u moru ili jezeru i to tako što ćeš napraviti nekoliko prekrasnih zarona. To će biti u sklopu kursa, a u pratnji vodiča i unutar granica kvalifikacija „Scuba Diver“. Tvoja karijera „ronioca – turiste“ zahvaljujući PSS sada može da počne.

Nakon uspešno završenog kursa, u skladu sa međunarodnim standardom ISO 24801-2 i Evropskom normom EN 14153-2 dobićeš sertifikat za ronjenje u pratnji kvalifikovanog vodiča do dubine od 12 metara i to jedan sat posle izlaska i jedan sat pre zalaska Sunca.

Pored ovoga, kada jednom dobiješ ovu kvalifikaciju i ukoliko odlučiš da samostalno nastaviš svoje ronilačke avanture, oslobođen si nekih delova kursa PSS „Open Water Diver“.

Drugi Recreational kursevi

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.