Prvenstvo Srbije u ronjenju na dah - SUBAPNEA 2019

Medjunarodno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah.  International championship of freediving.

Državno prvenstvo Srbije i Otvoreno prvenstvo Vojvodine u statičkoj i dinamičkoj apnei održano je 11.i 12.5. u Subotici na bazenu Prozivka i gradskom bazenu Dudova šuma.
Takmičenje se odvijalo u 4 discipline ronjenja na dah: STA, DYN, DNF i DYNBF. Naši takmičari su ucestvovali u tri kategorije: STA, DYN i DYNBF i ostvarili fenomenalne rezultate:
Andrej Stanimirović je sa svojih 5:31 u statici bio najbolji u Srbiji, dok su Igor Ranković 4:55, Mladen Filipovic 4:02 zauzeli peto i sedmo mesto, u istoj disciplini Mina Simic je sa 4:02 bila srebrna devojka i u domaćoj i u međunarodnoj konkurenciji;
U kategoriji dinamika sa monofin perajima Igor Ranković je sa preronjenih 106m ostvario drugi rezultat u Srbiji, dok su u kategoriji dinamička apnea BIFIN Andrej Stanimirović (100.7m) peto mesto a Mina Simic fantastičan treći rezultat u Srbiji sa preronjenih 88m.
Čestitamo našim članovima na uspehu, jako smo ponosni na njihove rezultate i očekujemo sledeća takmičenja u još većem broju i sa jos boljim rezultatima. BRAVO DRUGARI!!!!!!!!

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi obuke, ekskurzija ili ronilačke opreme, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Hvala na upitu. Potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.